Bildedryss fra landsleir ++

Hei dere søte!♥  Er en liten stund siden jeg har blogget nå, men har vært opptatt med andre ting. Fra fredag til lørdag forje uke hadde jeg besøk av Ida, og på søndag var jeg med Karin og syklet Drammensfjorden rundt (!!). Var veldig koselig! Unntatt at jeg fikk strekk i låret og utrolig vondt i rumpa♥ Men det er vell sånn som hører med når man sykler 5,6 mil på sykkel? MEN, sa jo på forje innlegg, eller når det var, at jeg skulle legge ut bilder fra lands, så da gjør jeg det nå ;-)

 


Blir litt å ha med seg når man skal være borte i 8 dager + at man ikke vet ossen været blir + at man må ha med seg ting til å spise med og ekstra sekk osv ( i den rø baggen er det bare tepper, sko og maddrasser jeg og Maren skulle ligge på)


Her "bodde" jeg og Maren i 8 dager. Selv om vi ikke sov så mye, og spess ikke i egelt telt!!


Maren♥


OohYeah!


Var så mange bra sitater på veggene!


Dette var viktig når det var over 1000 på leir.


Se på dere to da


Forever young!


Fotokurs.


HAHA.Go-Kart♥ Ett av emnekursene jeg var på.


Marie og Åsne, bestejentene mine♥


Var vell ikke så sykt spennende bilder? Men det var så bra! Mennene blir der forever for å si det sånn. Tok ikke så mange bilder, men det var da noen. Da er det bare å se fram til nordisk til neste år.

-Hva syntes dere om bildene?

- Ser jeg deg på nordisk til neste år?

 

Martine ;D

 

 

2 kommentarer

Martine

15.08.2012 kl.10:57

Døds fin bilder ass!!!!!!!!!!

musicgirls9998

18.08.2012 kl.19:39

Martine: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

musicgirls9998

musicgirls9998

13, Krødsherad

Hei dere blogglesere! Vi er to jenter på 13 og 14 år. Vi hører på musikk, synger og spiller gitar og piano nesten hele tiden, men vi går også på fotball og friidrett. På bloggen kan dere lese om hverdag, ferier, outfits, musikk og masse annet rart. Hvis dere lurer på noe, ta kontakt! ;) Love you all! <3

Kategorier

Arkiv

hits