Mine regnfulle dager i bilder

Heei søtinger! Vet det er lenge siden vi har blogga nå, men har ikke hatt noe å blogge om! Være har vært så kjedelig og derme har dagene blitt det også. Men har nå tatt noen bilder fra helga.

Siden jeg har vært syk i snart en uke nå begyner jeg å bli litt lei! Men penisilinen (ja, vet ikke ossen det staves) har tatt knekken på det meste så jeg er i OK for igjen å. Men uansett, i helga har jeg vært på hallingmarken. Er egentlig ganske trøtt nå, så orker ikke fortelle hva det er, for dere som ikke vet det. Men var der med noen søte jenter♥ På Fredag og Lørdag var jeg der med ei som heter Martine, ja, fint navn! Det var kos! På lørdag var Vinni der, for dere som vet hvem han er. Kommer noen bilder av de senere.

Idag har jeg egentlig bare slappet av. Mamma hadde besøk av noen venniner og jeg var med dem. Og sefølgelig tok jeg noen bilder!

Her kommer de:

 


Martiniimii♥ Du er nå søt dah!


Vinni ♥


Krøller♥


Borde i dag...


Bare digger det fjese!!


Dagens outfits


 

Det var bildene!


Men nå må jeg legge meg! Natta, søtinger!

Fortsatt god sommer!

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Regner det der du bor, eller er det fint v'ær?

 

-Martine

 

 

 

 

2 kommentarer

akitaxx

10.07.2012 kl.10:46

Pensilin** jm! <3 haha! Hvis du tror at Vinni er din er han IKKE DET! HAN ER MIN<3<3<33333333

musicgirls9998

15.07.2012 kl.20:51

akitaxx: hihi <3 VINNI ER MIN <3 Men vi kan dele <33

Skriv en ny kommentar

musicgirls9998

musicgirls9998

13, Krødsherad

Hei dere blogglesere! Vi er to jenter på 13 og 14 år. Vi hører på musikk nesten hele tiden, men vi går også på fotball og friidrett. På bloggen kan dere lese om hverdag, ferier, outfits, musikk og masse annet rart. Hvis dere lurer på noe, ta kontakt! ;) Love you all! <3

Kategorier

Arkiv

hits